2010 – 2014

2010

Het 10 jarige lustrum. Dit jaar staat voornamelijk in het teken van ons lustrumconcert: “The Amazing Timemachine”. Voor dit concert is er een gelegenheids- band samengesteld van gerenommeerde sessiemuzikanten.

foto logo

Muziekoptreden bij Park Podium Boom en Bosch door Popkoor Amazing.  Op 27 november een heus Night of the Proms Optreden in IJsselstein. Een prachtig optreden met een fantastische lichtshow.

parpodium Breukelen
Park Podium Boom en Bosch

2012

Het jaar zijn we begonnen met het korenfestival in Paradiso. Een jaarlijks terugkomend evenement.  Op de trappen bij de nieuwe parkeergarage gezongen ter ere van het openingsfeest van het nieuwe Theater de KOM in Nieuwegein. En we hebben meegezongen op het Korenfestival in IJsselstein.  Maar dit  jaar is het vooral veel organiseren;  extra repetities inplannen samen met de band; choreo oefenen,  kortom, een hele voorbereiding voor ons eigen concert:” Amazing feelings” in het nieuwe theater De KOM in Nieuwegein.

de kom buiten trappen
optreden bij de opening van de KOM

img_6355_med

2013

Zingen en oefenen is erg leuk, maar een optreden geeft toch een extra dimensie aan het koor. Ook in 2013 staan er weer een paar optredens gepland. Begin maart een optreden in de KOM van Popkoor Amazing samen met het Harmonie-orkest Cornelis  Galesloot. In oktober voor in de Bron in Nieuwegein gezongen. Maar de grootste organisatie dit jaar was het Benefiet concert voor de Hospice Nieuwegein. En… met succes. Een uitverkochte zaal.

 

2014

Het eerste optreden dit jaar zit er alweer op.

De Korendagen in Paradiso. Een feestje om aan mee te doen.

IMG_8639-1024x682
Paradiso

Festival van het Nederlandse lied

Hoe leuk was het om op te treden in het nieuwe Tivoli!

We mochten zingen in zaal Cloud Nine . Daar zaten we ook bijna: het leek wel of we in de wolken stonden. Weer eens wat anders,  Utrecht van bovenaf.

Deze hele middag en avond stond in het teken van het Nederlandse lied. Ook leuk om wat variaties van ons repertoire te horen!

Tivoli 2014
Tivoli 2014